Ciutat

FOTOS | La Festa de les Capacitats, la gran celebració de ‘Som Capaços’

La plaça de La Creu Alta ha acollit aquest diumenge la Festa de les Capacitats. Emmarcada dins la campanya ‘Som Capaços’, l’esdeveniment ha permès a les diferents entitats de l’àmbit de la discapacitat de Sabadell mostrar els seus projectes a la ciutadania. L’espai ha comptat amb la presència d’entitats de l’àmbit social com Atendis, Andi Down, Francesc Bellapart o l’escola Xaloc, entre altres.

Dividits en paradetes cada entitat ha presentat les seves tasques anuals i ha preparat activitats pel públic assistent. Els actes han començat vora les onze del matí i s’ha allargat fins a gairebé les dues del migdia. Tot per donar continuïtat als actes de ‘Som Capos’ que es van presentar el passat 22 de novembre al Casal Pere Quart en l’acte institucional amb motiu del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat.

Fotos David Chao

capacitats

capacitats

capacitats

capacitats

capacitats

capacitats

Comentaris
To Top