ESPORTS

Gran cop d’efecte del Club Natació femení de vòlei a la pista del líder (1-3)

Les jugadores del Club Natació es consoliden a la tercera posició / Ll. Franco

Cop d’efecte. El Club Natació Sabadell femení ha aconseguit una gran victòria a la pista del SD Espanyol, l’equip que anava líder fins aquesta jornada en el grup B de Primera Nacional. A més, el conjunt de Xavi Perales ho ha fet amb un convincent 1-3: (18-25/18-25/25-16/10-25).

L’equip nedador ha completat un dels millors partits de la temporada. En els dos primers sets ha fregat la perfecció, tant en defensa com en atac, i això li ha permès guanyar ambdós parcials per 18-25.

En el tercer set, ha reaccionat el SD Espanyol i també ha baixat una mica el ritme l’equip sabadellenc, la qual cosa ha permès a les locals escurçar diferències amb un 25-16. En el quart set, les jugadores de Perales han tornat a recuperar el bon nivell de joc mostrat en els dos primers, posant la cirereta al seu gran partit amb un contundent i inapel·lable 10-25. Amb aquests tres punts, el Club Natació Sabadell se situa en tercera posició, a només dos punts dels líders del grup.

Comentaris
To Top