ESPORTS

Doble victòria de l’OAR Gràcia abans d’acomiadar el 70 Aniversari

El Boccaccio Arena acomiadarà el 70 Aniversari amb un partit internacional / Lluís Franco

Els dos equips sèniors de l’OAR Gràcia han completat un pont competitiu perfecte. El masculí, després de trencar la imbatibilitat del MB La Roca, ha guanyat amb solvència a la pista del Sant Martí Adrianenc (28-32) i s’ha col·locat líder provisional del grup D de Primera Nacional, a l’espera del resultat del conjunt roquerol que juga dijous davant la UE Sarrià.

Amb l’impuls anímic de la vibrant victòria de dimarts passat, els jugadors de Pere Ayats no han fallat en un desplaçament sempre complicat, demostrant que també poden ser competitius a domicili. La primera meitat ha estat de total igualtat, només trencada abans del descans amb un 13-15. Una diferència que s’eixamplaria a la represa, quan l’OAR s’ha mostrat molt sòlid i sense precipitar-se, ha sabut gestionar l’avantatge que ha oscil·lat entre dos i cinc gols fins al final. Peces claus han estat Daniel Peiró i Ismael Brendess, que han anotat un total de 22 gols, 13 i 9 respectivament.

El femení, a mig gas

La visita del H.Palautordera semblava una bona ocasió per viure una tarda plàcida al Boccaccio Arena, però l’OAR femení continua alternant moments brillants amb altres de desconnexió aquesta temporada. Va dur la iniciativa en el marcador des de l’inici, però mai va poder distanciar-se d’un rival molt combatiu. Al descans es va arribar amb un ajustat 15-13.

Ona Magrinyà, la més efectiva davant el Palautordera (5 gols) / Ll. Franco

L’equip de Carol Carmona semblava anar a mig gas. Aquesta vegada va jugar amb foc i va estar a punt de cremar-se, sobretot quan a 5 minuts de la conclusió, el Palautordera forçava l’empat a 26. Llavors, la maquinària gracienca va posar-se al seu màxim nivell i amb un parcial de 4-1 va sentenciar el partit per imposar-se finalment de tres (30-27). Ona Magrinyà va erigirir-se en la màxima golejadora de l’equip verd-i-blanc amb cinc gols. La victòria manté l’OAR en tercera posició de la taula, a un punt del Sant Joan Despí i a dos del líder Mislata.

Amistós internacional

Aquest dilluns (20 hores), l’OAR femení serà protagonista d’un duel internacional amistós al Boccaccio Arena davant el Toulon francès que servirà per acomiadar oficialment els actes del 70 Aniversari del club gracienc que presideix Salvador Gomis. S’espera la presència de representants de l’Ajuntament i la Federació Catalana d’handbol.

El Toulon Metropole Var Handball és un equip de la primera divisió francesa que es troba fent una estada a Catalunya, on ha disputat un partit contra el Granollers. Ha guanyat una lliga i dues copes del seu país i té jugadores força contrastades. Una bona pedra de toc pel conjunt de Carol Carmona i també un premi per unes jugadores que la temporada anterior van fregar l’ascens de categoria. S’espera un excel·lent ambient al pavelló del carrer de Boccaccio.

Comentaris
To Top