Oci i cultura

Sergio Dalma, 31 FAM i Stay Homas, al festival Observa 2024

L’organització espera que l’edició aplegui 20.000 persones a l’amfiteatre del parc de Catalunya

El festival Observa ha programat un cartell de luxe per a l’edició del 2024, l’any en què Sabadell és Capital de la Cultura Catalana. A l’amfiteatre del parc de Catalunya, on l’organització augura sumar 20.000 assistents, hi actuaran Sergio Dalma, 31 FAM, Stay Homas, Albert Pla i Julieta. La tercera edició se celebrarà del 23 de maig al 16 de juny, per tant, durant quatre setmanes.

L’Observa començarà amb La Nit dels Musicals, una producció sabadellenca que l’any passat va ser un èxit i que en aquesta ocasió escenificarà cançons de Grease. A més, també repetirà la festa FlaixBac.

Una altra novetat és que aquesta edició acollirà El Petit Embassa’t, el 9 de juny, amb un concert del Pot Petit amb la Black Music Big Band. Seran gairebé 30 músics repassant els grans èxits i les aventures del Pau i la Jana.

Altres artistes de l’edició seran Meritxell Nedderman, Paula Valls, Belen Natali, OKDW o Ariox. També s’oferirà el MacroAplec Remember, que preveu atraure 5.000 persones amb 12 hores de hits de la música disco, dance, italodance, progressiu i makina comercial.

En aquesta tercera edició de l’Observa també hi haurà l’espai village. Un espai que comptarà amb restaurants locals, activitats infantils i actuacions musicals.

Les entrades per als concerts van des dels 5 fins als 40 euros. Ja es poden comprar i consultar la resta de la programació al portal del festival Observa.

En la presentació de l’Observa, dimarts a l’Amfiteatre del Parc Catalunya, l’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, va ressaltar el salt endavant que vol donar aquesta edició del festival, coincidint amb la capitalitat cultural de Sabadell. Al seu torn, el director del festival, José Luis Castet, va fixar les expectatives altes, dient que s’intentarà arribar als 20.000 assistents, quan l’any passat en van ser 15.000.

Tots dos van refermar que l’organització ha pres mesures per garantir el descans dels veïns més pròxims al festival.

Comentaris
To Top