ESPORTS

El FS Sabadell Femení guanya i es col·loca líder de Divisió d’Honor

Gemma Font, en una imatge d'arxiu, ha fet el gol del triomf gairebé sobre la botzina. /David Chao

Cop sobre la taula del FS Sabadell Femení per a tancar un excel·lent 2023 al capdavant de la Divisió d’Honor. Les de Xavi Muñoz s’han imposat a la pista del fins ara líder CFS Les Glòries a domicili (1-2) en el partit endarrerit de la jornada 9. Un enfrontament on hi havia més que els punts en joc, com deia el tècnic a la prèvia, i on les arlequinades han mostrat que la seva candidatura a l’ascens és ferma. Un cop d’efecte en tota regla.

L’inici ha estat molt intens i molt d’hora ha arribat el primer gol del FS Sabadell, en pròpia porteria d’Aina Castaño. També han estat protagonistes les targetes en uns primers compassos de gran tensió. Laura Vilà ha pogut igualar el marcador per a les locals deixant tot per decidir al segon temps. Tot semblava indicar que s’arribaria al final del partit amb el repartiment de punts, però gairebé sobre la botzina ha arribat el premi. Gemma Font ha aconseguit el segon gol sabadellenc per a assaltar el lideratge i fer un pas de gegant a la classificació. El FS Sabadell Femení ara és primer, en zona d’ascens, i es queda com a únic equip invicte de la categoria amb 8 victòries i un empat.

El CNS acomiada l’any amb derrota

El CN Sabadell, per la seva banda, va tancar un any històric de la pitjor manera possibles. Els nedadors van caure al Pavelló Nord davant el Montsant (4-6) en un partit ple d’alternatives i canvis en el marcador. Els visitants es van avançar al primer temps posant el 0 a 2, però en un minut màgic els de Pau Machado van capgirar el marcador. Un doblet d’Álex Llamas i un gol de Nil Roijals van posar el 3 a 2 al descans.

Després del pas per vestidors, va tornar a igualar el Montsant i Pep Costajussà va retornar l’avantatge abans de la desfeta final. Igual que havia fet el CNS al primer temps, els del Turó de la Peira van capgirar el resultat en un minut catastròfic per als sabadellencs. Després d’igualar, els errors en joc de cinc van condemnar als del Club Natació fins al 4 a 6 definitiu. Tercera derrota consecutiva del conjunt de Pau Machado que veu com els seus rivals no fallen i el ‘play-off’ es queda a cinc punts. Abans del partit, el CN Sabadell va presentar tots els seus equips al Pavelló Nord fent mostra del gran moment de l’entitat.

Comentaris
To Top