Ciutat

El sorteig del Nen deixa el premi gros a Sabadell: “M’han trucat per avisar-me”

loteria

El primer premi del sorteig del Nen, 200.000 € per dècim, ha tocat a l’administració 15 de Sabadell, al barri de Ca n’Oriac

La notificació del premi penjada a l'exterior del local / David Chao

El 1r premi d’enguany al sorteig del Nen també ha tocat a Sabadell. El número guanyador ha estat el 94974, premiat amb 200.000 euros per dècim. L’administració afortunada ha estat la número 15, situada al carrer de la Llanera 41 (Ca n’Oriac).

La seva propietària, la castellarenca Montse Torres, s’ha mostrat molt contenta pel premi: “Jo estava a casa i me n’he assabentat per una trucada, m’ha fet molta il·lusió”. Rebuda la notícia s’ha afanyat a contactar amb Loteries i a imprimir els papers amb la corresponent notificació. “Encara no sé quants n’he venut, suposo que haurà estat pel terminal”, ha assegurat. L’anècdota curiosa, però, és que de tots els dècims no n’ha comprat cap: “No passa res, el que és important és que ha caigut aquí i això és el que em fa feliç”, ha explicat amb un somriure.

loteria

Imatge de l’administració premiada / David Chao

El sorteig del Nen ha repartit  força diners per Catalunya, amb primers premis també a localitats com Corbera del Llobregat, Barcelona i Mataró, entre d’altres. De tot aquest premi, però, Hisenda en reté 32.000 euros. Tot en un sorteig que, en aquesta edició, ha repartit un total de 770 milions d’euros.

Comentaris
To Top