Ciutat

Les notícies més destacades del dia a Sabadell

Arrenquem el dimarts amb la mirada posada en qüestions com la mobilitat i la sinistralitat a Sabadell. També toca parlar de salut, en un moment en què les infeccions respiratòries agudes tornen a anar a l’alça.

Els milers de conductors que travessen la carretera de Barcelona cada dia desconeixen que, a la seva intersecció amb el passeig del Comerç, és el punt de Sabadell on van concentrar més accidents l’any 2022, segons el darrer balanç disponible de la Policia Municipal. Aquest punt es va convertir en el punt amb més accidents de la ciutat, amb set sinistres (sis amb ferits lleus i un que només va deixar danys materials).

Els vuit punts negres de Sabadell: on es concentren els accidents de trànsit?

Creix l’afluència a les estacions de Sabadell de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya. El nombre de viatges es va incrementar l’any passat un 22,2% respecte al 2022, assolint d’aquesta manera el rècord d’usuaris. La tendència es reprodueix en altres ciutats de la comarca com Terrassa i Sant Cugat, on l’augment respecte a l’anterior balanç va ser d’un 20,6% i un 15%, respectivament.

Rècord anual a Sabadell de viatges als Ferrocarrils (+22%)

En la situació epidemiològica actual i davant de la crescuda de les infeccions respiratòries agudes, la Regió Sanitària Barcelona Metropolitana Nord reactiva aquesta setmana els punts de vacunació poblacional que va obrir a l’octubre a Sabadell, Badalona i Les Franqueses i n’obre un de nou a Mataró.

El punt de vacunació de Sabadell ja atén a tothom: cal demanar cita prèvia?

Diferents entitats esportives han pogut visitar aquest dilluns les obres de construcció del pavelló dels Merinals, que es preveu que estiguin enllestides a l’estiu, tal com va anunciar des del centre de la futura pista l’alcaldessa, Marta Farrés. Haurà costat uns 6,8 milions d’euros, una de les principals inversions dels dos mandats de la sabadellenca.

FOTOS | El pavelló dels Merinals, previst per a l’estiu

Ensurt aquest passat diumenge a la tarda en un bloc de pisos de Sabadell. Poc abans de les sis de la tarda, els Bombers van rebre un avís veïnal per una forta olor que picava la gola i feia plorar els ulls a diversos residents del lloc, al carrer de Sierra Nevada, al barri de Ca n’Oriac.

Un veí que cuinava bitxos picants obliga a desallotjar un edifici sencer

Comentaris
To Top