ESPORTS

El Cercle Sabadellès no pot evitar el descens en l’estatal de pàdel

Els jugadors del Cercle no han pogut mantenir la màxima categoria / Lluís Franco

Desenllaç cruel. El Cercle Sabadellès 1856 ha confirmat el descens de categoria després de perdre l’eliminatòria davant el Club Rio Grande AR de Sevilla per un ajustat 2-3 en un duel disputat al Club Pàdel Ripollet a causa de la pluja caiguda aquest dissabte.

El conjunt sevillà s’ha mostrat superior. Els guarismes així ho demostren, amb derrotes parcials de 6-0 i 6-3 (Adrià Mercadal-Guillermo Closa); 6-3 i 6-2 (Joaquim Florensa-Bernat Oriol) i 6-0 i 6-4 (Mario Cerezo-Javier Palasí). Els dos punts sabadellencs, insuficients, han tingut de protagonistes a Carlos Martí-Aitor Garcia (6-2, 6-3) i Pedro Vera-Riqui Martínez (6-3, 7-6).

D’aquesta manera, l’equip capitanejat per Enric Xapellí no podrà certificar la seva cinquena temporada consecutiva a l’elit. També ha consumat el descens La Red XXI Padel Center Sevilla després de perdre per 2-3 contra el CT Chamartín. Cercle Sabadellès i CD La Red XXI Padel Center jugaran el duel de consolació pel setè i vuitè lloc final.

Ari Sánchez, la número 1 del món, en acció. El seu equip, el RC Polo, jugarà la final femenina / Lluís Franco

En categoria femenina ja s’ha completat tot el quadre. Els favorits s’han imposat. El RC Polo, amb l’actuació de la número 1 del món, Ariana Sánchez, i la número 3, Alejandra Salazar, ha superat a un combatiu La Volea Huelva (3-2) i el RCT Barcelona al CT Chamartin (3-2). Aquest diumenge els dos conjunts barcelonins disputaran una final amb molts al·licients a partir de les 11 hores.

La masculina serà a les 12.30 hores i amb els mateixos protagonistes: RC Polo i RCT Barcelona després de superar a El Peru Cáceres i Riva Padel Madrid respectivament a les semifinals. L’espectacle està assegurat a les instal·lacions del Cercle Sabadellès. Un gran colofó a un Campionat d’Espanya d’altíssim nivell.

Comentaris
To Top