ESPORTS

L’OAR Gràcia masculí guanya i el femení s’encalla amb el tercer empat consecutiu

Els onze gols de Janna Sobrepera no han estat suficients per guanyar / Lluís Franco

El Boccaccio Arena ha viscut una intensa doble sessió d’handbol. L’OAR Gràcia masculí s’ha refet del cop rebut a Sant Quirze amb una treballada victòria davant un combatiu Sant Esteve Sesrovires (27-23) en un duel marcat pel gran rendiment defensiu d’ambdós equips.

L’equilibri ha estat la tònica durant els seixanta minuts. A la primera meitat, amb diferències mínimes al marcador, arribant al descans amb un 11-10. La clau del triomf gracienc s’ha centrat en l’inici de la segona part, quan una fase d’inspiració ha permès l’equip de Pere Ayats distanciar-se gràcies a un parcial de 4-1 (18-13). El Sant Esteve ha intentat reaccionar, però ja no ha trobat la manera d’acostar-se de manera significativa. Daniel Peiró, amb 8 gols, s’ha convertit en l’estilet ofensiu local.

L’OAR ha sabut gestionar el seu avantatge amb una porteria molt sòlida i ha sumat dos punts molt valuosos que li permeten continuar en la lluita de la zona de privilegi. Ha recuperat la tercera posició amb 28 punts, a 4 del Sant Cugat, el seu rival més directe ara mateix. La Roca continua amb pas ferm, líder amb 34 punts.

Abonades a l’empat

El tercer empat consecutiu de l’OAR Gràcia, aquesta vegada davant la Fundació Sant Vicenç (33-33), deixa amb la mel als llavis a les jugadores gracienques en el seu intent d’assaltar la segona posició que condueix a les fases d’ascens. Massa irregularitat i també concessions defensives han evitat la victòria verd-i-blanca. De totes maneres, hauria pogut arribar en l’última acció del partit, després d’un atac fallit visitant, però el contracop gracienc va culminar en gol fora de temps. Han faltat un parell de segons.

Fins a aquell moment, l’equip de Carol Carmona ha anat gairebé sempre a remolc, amb petits avantatges visitants (4-6, 7-9) arribant al descans amb un 18-19. S’ha mantingut la tònica a la represa. L’OAR, amb Janna Sobrepera de nou com a màxim realitzadora (11 dianes), ha pogut capgirar el marcador (26-25, 28-27), però s’ha tornat a enredar en el tram final (30-31) i hauria pogut perdre… i guanyar.

Al final, un empat que manté l’OAR en quarta posició, però si és capaç de guanyar dimecres en el duel pendent a la pista del Joventut Mataró, igualarà a punts amb el BM La Roca en el segon lloc de la taula. Una nova gran oportunitat.

FOTOS: LLUÍS FRANCO

Comentaris
To Top