Ciutat

FOTOS | Música i ball per celebrar el dia d’Andalusia

/ D.CHAO

L’agrupació andalusa San Sebastián de los Ballesteros ha celebrat aquest dissabte el dia d’Andalusia. Al llarg del dia d’avui, els Ballesteros han organitzat una jornada per a commemorar aquesta data.  La seu de l’entitat, la masia de Can Rull, ha acollit una conferència a càrrec de Simón Saura . Més tard, han ofert una petita mostra de la cultura del sud d’Espanya, amb el tradicional coro rociero i els quadres de ball de l’entitat. Els organitzadors han conclòs la festa amb un aperitiu per als assistents.

El dia d’Andalusia se celebra el 28 de febrer i commemora el dia de la celebració del referèndum sobre la plena autonomia d’aquesta comunitat, que data del 1980. Enguany, doncs, se celebren els 44 anys.

El referèndum del 28 de febrer va venir després de les grans manifestacions autonomistes del 4 de desembre de 1977, quan el poble andalús va expressar el seu desig d’autogovern i d’una major autonomia.

Fotos David Chao

Comentaris
To Top