Ciutat

FOTOS | Sabadell s’omple de solidaritat en la cursa Corro Contra el Càncer

Les samarretes roses han inundat de solidaritat la ciutat. /Lluís Franco

Èxit solidari. La dotzena edició de la cursa Corro Contra el Càncer ha tornat a tenyir els carrers de Sabadell en el seu costat més humà i solidari. Prop de 1700 participants han fet els 5 km de recorregut, corrent o caminant, en una iniciativa que ha omplert la plaça Creu Alta i el centre de la ciutat. “Hem tornat a les xifres prepandèmia i això ens deixa molt satisfets. Hem tingut tots els ingredients perquè tothom hagi viscut una gran experiència”, afirma Aleix Ribell, president de l’organitzadora de l’esdeveniment, WeRun.

A l’espera de poder confirmar la xifra exacta de donacions, l’estimació és que s’han recaptat entre 12 i 14.000 euros en una cursa sempre emotiva. “Ens omple d’orgull haver pogut organitzar i acollir aquesta onada de bona fe. A Sabadell som capital de la cultura, però també som capital de la solidaritat”, reflexiona Ribell. Abans de l’inici del recorregut s’ha produït una xiulada contra la LGTBI-fòbia a la línia de sortida.

 

FOTOS: LLUÍS FRANCO

Comentaris
To Top