Ciutat

Les notícies més destacades del dia a Sabadell

Repassem l’actualitat informativa de la ciutat

Arribem al tram final de setmana. Toca recuperar les notícies més destacades aquest divendres a Sabadell.

L’Agència Catalana del Consum ha obert 66 expedients en els últims quatre anys a diferents grans tenidors d’habitatges de Sabadell per no oferir lloguer social als seus inquilins des del 2020. Fora de Barcelona, on el seu ajuntament té les competències en aquesta matèria, Sabadell és la tercera ciutat de l’àrea metropolitana on s’han obert més expedients.

Consum obre 66 expedients a grans tenidors per no oferir lloguer social a Sabadell

S’acosten els mesos de més calor i el debat sobre l’obertura de les piscines a l’estiu torna a pujar de temperatura. La Generalitat de Catalunya va fixar en el pla de sequera la prohibició d’obrir els equipaments d’aigua municipals en fase d’emergència -context actual-. Una gestió que ha despertat les crítiques de diverses veus del món local.

Una piscina per cada 126 sabadellencs: l’impacte del tancament a l’estiu

Ensurt aquest dijous per un incendi que va cremar un taller mecànic de cotxes al carrer del Ter de Sabadell, al barri de Torre-romeu. Diversos vehicles es van veure afectats per les flames, que van obligar a un ampli desplegament.

FOTOS | Ensurt per un incendi en un taller de cotxes a Sabadell

Triquell reduirà l’activitat musical i traslladarà les dates d’alguns dels concerts que tenia ara per més endavant, probablement fins a finals d’any. La intenció de l’artista santquirzenc és “fer poques actuacions durant l’any” i que la pausa serveixi per “crear millor que mai”.

Triquell pausa els seus concerts “després de dos anys de ritme frenètic”

Quin impacte té i tindrà la intel·ligència artificial a les vendes? Em pot ajudar a aconseguir més clients? Aquestes i d’altres preguntes s’han debatut a l’auditori de l‘Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Sabadell, en una xerrada organitzada pel Col·legi d’Agents Comercials de Sabadell, i que ha comptat amb l’assistència d’un centenar de persones, amb representants del món empresarial de la ciutat.

Mònica Mendoza: “La IA ha provocat un gran canvi en les vendes”

Comentaris
To Top