Ciutat

Les notícies més destacades del dia a Sabadell

Repassem l’actualitat informativa a la ciutat

Fem un repàs aquest dimecres de les notícies més destacades publicades en les últimes hores al Diari de Sabadell.

Sabadell comptarà amb quatre grups nous a I3 el curs 2024-2025. Concretament, les escoles La Trama, Miquel Carreras i Samuntada passaran d’una línia a dues a I3; mentre que l’escola Joanot Alisanda, obrirà un tercer grup. “Nosaltres som una escola de línia i mitja, el que significa que en funció de les necessitats d’escolarització alguns anys arrenquem amb una i d’altres amb dues”, explica Glòria Pons, directora de l’escola La Trama, al Centre.

Més línies d’I3 a Sabadell el curs vinent malgrat la caiguda de la natalitat

Des d’aquest dimarts i fins al 2 de maig es pot sol·licitar el vot per correu per a les eleccions catalanes del 12 de maig, després que avui el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) hagi publicat el decret de convocatòria.

Ja es pot sol·licitar el vot per correu per a les eleccions del 12-M

La greu sequera que viu Sabadell, on ara fa escasses setmanes es va trencar el rècord de pluja abundant que arrossegava la ciutat durant sis mesos, essent un dels períodes mai registrats més llargs amb precipitacions inferiors a 20 mm, té una nova conseqüència: l’entrada en emergència 1, declarada a principis de febrer, que prohibeix l’ompliment total o parcial de llacs artificials, posa en perill el futur dels llacs del parc de Catalunya.

El llac del parc de Catalunya, en perill per la sequera

Daniel Pérez Rodríguez (1987) és una de les veus de referència del país en la transició cap a les renovables. És el director general de L’Energètica, l’empresa d’energia de la Generalitat de Catalunya, amb només 36 anys. Fa tot just uns dies, Pérez va visitar Sabadell i va participar en les jornades ‘Fabricando el mañana’ del BMC Business Center, on va parlar del seu últim llibre.

Daniel Pérez (L’Energètica): “Si posem plaques solars en una depuradora, abaratirem el preu de l’aigua”

Badia del Vallès aspira a ser la primera ciutat d’Europa lliure d’amiant a finals de l’any 2025. L’Ajuntament i l’Agència de Residus de Catalunya (ARC) han fet balançde la feina feta en els darrers anys, que ha permès fer un mapa de la situació del municipi i establir un calendari d’actuacions per eliminar el fibrociment dels edificis.

Badia del Vallès preveu eliminar tot l’amiant dels seus edificis a finals de 2025

Comentaris
To Top