Ciutat

FOTOS | Els genuïns cartells de ceràmica ‘amagats’ als carrers de Sabadell

Molts d’ells es poden trobar al barri del Centre

De vegades, només cal aixecar la vista quan es passeja pels carrers de Sabadell per trobar curiositats que mai deixen de cridar l’atenció. Malgrat que la majoria dels carrers, places i passatges de la ciutat se senyalitzen amb les característiques plaques a les parets, alguns racons amaguen cartells de ceràmica genuïns, amb una singularitat que els fa especials.

Molts d’ells es poden trobar al barri del Centre, al carrer de Sant Antoni i el carrer de la Rosa, tot i que si parem atenció en trobarem en altres punts de la ciutat. Tots ells tenen més de mig segle de vida, esdevenint observadors privilegiats del desenvolupament de Sabadell.

Entre els cartells de ceràmica, es poden llegir referències a entitats i altres noms propis en la història de la nostra ciutat. Entre ells, de les Agrupacions Corals de Sabadell, l’Agrupació de Veïns del carrer de Sant Antoni o la Caixa d’Estalvis de Sabadell. Aquí en deixem alguns exemples i us convidem a buscar-ne més i compartir-ho amb nosaltres.

Fotografies de David Chao:

Cartells de ceràmica als carrers de Sabadell | David Chao

Cartells de ceràmica als carrers de Sabadell | David Chao

Cartells de ceràmica als carrers de Sabadell | David Chao

Cartells de ceràmica als carrers de Sabadell | David Chao

Cartells de ceràmica als carrers de Sabadell | David Chao

Cartells de ceràmica als carrers de Sabadell | David Chao

Cartells de ceràmica als carrers de Sabadell | David Chao

Cartells de ceràmica als carrers de Sabadell | David Chao

Cartells de ceràmica als carrers de Sabadell | David Chao

Cartells de ceràmica als carrers de Sabadell | David Chao

Comentaris
To Top