Diners

Josep Oliu destaca el “compromís de l’entitat amb la societat” durant la celebració dels Aces Solidaris de l’Open Banc Sabadell

/ CEDIDA

El president del Banc Sabadell, Josep Oliu, ha participat aquest dimecres a l’acte de presentació dels Aces Solidaris, una iniciativa per la que l’entitat dona una quantitat econòmica per cada ace (o punt directe de servei) que els jugadors facin durant el Barcelona Open Banc Sabadell – Trofeu Conde de Godó, que enguany celebra la 71ª edició.

En representació de les fundacions que es beneficiaran dels aces efectuats, han assistit a l’acte Adolfo Rivas, director gerent de Fundació Vinjoy; Gemma Marcet, responsable d’Aliances i Fundraising de SMC Salut Mental Catalunya; Ana López, gerent d’Asapme Asociación Aragonesa Pro Salud Mental; i Ángeles Fernández, directora general i patrona de Proyecto Hombre Sevilla ‘Proyecto Joven‘.

Durant la seva intervenció, el president de Banc Sabadell, Josep Oliu, ha indicat que aquest acte “s’emmarca en el compromís de l’entitat amb la societat i amb la nostra voluntat de contribuir al desenvolupament sostenible“. “A més del suport econòmic, l’objectiu d’aquesta iniciativa és donar visibilitat a l’importat treball que fan les fundacions i organitzacions dedicades a millorar la vida de tots aquells que més ho necessiten”, ha indicat.

Els representants de les entitats que enguany rebran la recaptació dels aces han explicat les accions que duen a terme a les seves organitzacions i també han agraït la iniciativa a Banc Sabadell. La mitjana d’aces que es comptabilitzen a cada edició de l’Open se situa als 470. La xifra màxima es va registrar el 2008, amb 634, i la mínima, el 2011, amb 313. Des del 2008, més de 50 entitats s’han beneficiat dels més de 350.000 euros recaptats.

Comentaris
To Top