ESPORTS

OAR Gràcia i Mislata celebren una festa al Boccaccio Arena (26-37)

Carol Carmona i les seves jugadores han celebrat amb l'afició la classificació per les fases d'ascens / Lluís Franco

En l’última jornada de la lliga regular de la Divisió d’Honor Plata, el resultat era el menys importat. Els dos equips tenien els seus objectius segellats abans de sortir a la pista del Boccaccio Arena. L’OAR Gràcia va fer la feina la setmana passada per accedir per segon any consecutiu a les fases d’ascens mentre l’USA Mislata s’havia proclamat brillant campió -amb el premi afegit de l’ascens directe a Or- fa unes quantes setmanes després de completar una excepcional temporada.

Era un partit festiu. A la graderia, amb la presència d’un nombrós i sorollós grup de seguidors de l’equip valencià, i també sobre el parquet. Es tractava de donar espectacle, sense nervis ni pressió. De fet, l’entrenadora local, Carol Carmona, ha fet moltes rotacions durant els seixanta minuts, donant oportunitats a les jugadores menys habituals. S’ha notat en les prestacions del conjunt gracienc, sorprès de sortida amb un inapel·lable 0-4.

Ha arribat la reacció verd-i-blanca, però només ha servit per acostar-se a tres gols (3-6, 7-10). El Mislata no ha fet més concessions i ha arribat al descans amb un 12-19. A la represa, encara s’ha accentuat més la superioritat visitant i les diferències s’han engrandit fins als deu gols. El marcador final de 26-37 ha estat exagerat. Però no importava massa.

Al final del partit, s’han repartit abraçades entre els dos equips en un ambient clarament festiu. Fins i tot s’han fet una foto conjunta, un per celebrar el títol i l’ascens i l’altre per accedir a les fases d’ascens. L’OAR es trobarà el Solimusic Events Carballal gallec, Schär Colores Zaragoza i Montequinto Ciudad de Dos Hermanas de Sevilla. Ara cal definir la seu: Galícia i Saragossa tenen moltes paperetes, sense descartar Sevilla. Sabadell, en principi, no entrarà en la lluita. La cita serà entre el 3 i 5 de maig. Dues setmanes per preparar-ho a consciència.

FOTOS: LLUÍS FRANCO

Comentaris
To Top