Ciutat

La sèrie de TVE Catalunya, ‘De carrer’, passa per Sabadell

jaume barberà

La nova sèrie de TVE Catalunya, ‘De carrer’, passarà per Sabadell aquest diumenge. El programa presentat per David Fernández i Nerea San Félix descobreix l’essència dels barris i carrers de Catalunya amb quatre llocs diferents a cada episodi. ‘De carrer’ va donar el tret de sortida la setmana passada amb el Passeig de Gràcia de Barcelona, la Plaça Corsini de Tarragona, el centre de Lleida i la Riba de Cadaqués.

A l’emissió de demà, els presentadors coneixeran el carrer de Sant Antoni a Sabadell i l’encarregat d’explicar i mostrar la història del lloc serà l’historiador del Diari de Sabadell, Jaume Barberà. En el programa de diumenge, Fernández i San Félix també coneixeran el Serralló de Tarragona, el carrer Argenteria de Girona i a la rambla de Ferran de Lleida. L’episodi es podrà seguir a partir de les 14:25 a La2 i també es podrà recuperar posteriorment a RTVE Play.

Comentaris
To Top