ESPORTS

Marc Otero (Joventut Atlètica Sabadell) guanya en el retorn de la Cursa del Rodal

El moment de la sortida en l'Estadi Josep Molins / CEDIDA

Dos anys després, ha tornat la tradicional Cursa del Rodal de Sabadell amb la participació d’un centenar d’atletes que han cobert els gairebé 11 quilòmetres d’aquesta dotzena edició. Una distància que s’ha reduït lleugerament respecte a anteriors edicions.

La sortida i línia d’arribada s’ha ubicat a l’Estadi Josep Molins de Sant Oleguer amb notable protagonisme sabadellenc al podi. En la categoria masculina, s’ha imposat Marc Otero, de la Joventut Atlètica Sabadell, amb un temps de 00.39.33. De fet, ja havia guanyat anteriorment aquesta prova. En segona posició ha arribat Miguel Ángel Balagué (00.41.08), que ha superat per molt poc a l’atleta del Club Natació Sabadell, Agustín Rodríguez, tercer amb 00.41.54 en una intensa lluita.

En la cursa femenina, la victòria ha estat per a Eva Palma (JAB Berga) amb un crono de 00.48.44 i l’han acompanyat al podi, Sònia Rodríguez (independent) amb 00.54.41 i l’atleta de la Joventut Atlètica Sabadell, Cristina Ribera, amb un temps de 00.56.13.

FOTOS: CEDIDES (A.V.)

Comentaris
To Top