CASTELLAR

Nou detinguts d’un grup criminal a Castellar per cultiu de marihuana

La Policia Nacional, de forma conjunta amb la Policia Local de Castellar del Vallès, han detingut nou integrants d’un grup criminal dedicat a la producció de marihuana interior, a l’interior de dues naus industrials a la localitat vallesana. S’han trobat un total de 2.111 plantes de marihuana i 260 quilograms de cabdells.

La investigació es va iniciar després de la denúncia de la pròpia companyia elèctrica, després de sospitar que aquestes naus podien estar albergant plantacions indoor de marihuana en detectar un ús fraudulent de l’electricitat. Després de diverses investigacions, es van practicar dues entrades i registres a dues naus industrials ubicades a Castellar. Com a resultat de la investigació es va aconseguir desmantellar les plantacions de marihuana que es trobaven a l’interior, detenint els responsables de la plantació, un total de nou persones.

A més, es va restablir el subministrament elèctric habitual a la zona. La companyia elèctrica calcula en 724.208 euros l’import defraudat per les dues naus industrials.

Els detinguts van ser posats a disposició de l’autoritat judicial competent i es va decretar l’ingrés a la presó per a tres d’ells.

Comentaris
To Top