Ciutat

Mor un motorista en un accident a Can Gambús

És la primera víctima mortal en accident a la xarxa urbana de la ciutat

Un motorista va morir diumenge a Sabadell després de caure quan circulava per la ronda de Jean Monnet, a tocar del parc de Can Gambús. Segons ha informat dilluns la Policia Municipal, el tràgic succés va tenir lloc poc després de les nou de la nit.

El motorista va perdre la vida després de patir una caiguda tot sol, de forma fortuïta, en un accident que no va tenir més implicats, segons fonts oficials. Les causes del fatal incident s’estan investigant.

Es tracta de la primera víctima mortal del 2024 en trama urbana a Sabadell. El darrer accident de trànsit a la ciutat va tenir lloc a la carretera de Terrassa, el març de l’any passat. El gener del mateix 2023, dues persones van morir a la carretera de Bellaterra. El setembre, un home de 70 anys va ser atropellat mortalment en un pas de vianants de plaça de Catalunya amb Prat de la Riba, hores abans de l’inici de la Festa Major.

Comentaris
To Top