ESPORTS

Els rivals del CE Sabadell al grup III de Segona Federació estan gairebé definits

Sabadell, probablement sense Astals, i Cornellà es tornaran a veure les cares / Lluís Franco

Res oficial ni definitiu, però després de disputar-se les finals del play-off d’ascens de Tercera Federació, el grup III de Segona Federació on jugarà la pròxima temporada el Centre d’Esports Sabadell estaria gairebé definit. Almenys si ens guiem per la lògica i els antecedents de la distribució d’anys anteriors.

Nou catalans, cinc balears i quatre representants de la Comunitat Valenciana apunten a formar el grup dels 18 equips. Els rivals del CE Sabadell serien els següents: Europa, Sant Andreu, Lleida Esportiu, Badalona Futur, Terrassa, Espanyol B, Olot, Cornellà, At. Balears, CD Ibiza Pitiusas, Andratx, Penya Deportiva Santa Eulàlia, Mallorca B, Torrent, Alzira, Valencia Mestalla i Ilicitano.

Com va passar la temporada anterior, dos equips de la zona d’Alacant jugarien en grups diferents. El filial de l’Elche ho faria en el III i l’Orihuela, per la seva proximitat amb la Comunitat de Murcia, ho tornaria a fer en el IV. D’altra banda, l’última eliminatòria del play-off va deixar fora un altre club català, l’Hospitalet, mentre el Mallorca B va augmentar la quota de filials fins a quatre: Espanyol B, Valencia Mestalla i el citat Ilicitano.

Tot apunta en aquesta direcció, però caldrà esperar la decisió final de la Federació Espanyola de futbol que possiblement arribarà aquesta setmana després d’una consulta amb les diferents Territorials. Tampoc es pot descartar l’opció dels aragonesos o navarresos -en lloc dels balears- i la intenció d’algun club a canviar de grup, situació en la qual estaria el Lleida Esportiu, una possibilitat que sembla improbable.

Comentaris
To Top