ESPORTS

El CEH Sabadell vol revalidar el títol en el torneig internacional de Calenberg a Hannover

El CEH Sabadell amb el trofeu que va guanyar l'any 2022 / CEDIDA

L’hoquei sobre patins sabadellenc tornarà a ser protagonista en l’àmbit internacional. L’expedició del Club Esportiu Hoquei Sabadell marxa aquest divendres cap a terres alemanyes per participar en el torneig internacional de Calenberg a Hannover, ara nomenat ‘Bison Summer Cup’.

Els sabadellencs obren el foc el mateix divendres a les 20 hores contra el SC Bison Calenberg en el tradicional duel entre amfitrió i l’últim campió. Precisament, revalidar el títol assolit el 2022 és l’objectiu del conjunt dirigit per Joan Esteve. En aquella ocasió va proclamar-se brillant campió guanyant tots els partits. A la final van superar el SC Bison Calenberg per 2-4.

Ara també tindran com a rivals la selecció absoluta de Països  Baixos (dissabte a les 12 hores) i el Böhlitz, un equip de la Saxònia alemanya (dissabte a les 15.30 h). El diumenge  es disputaran les semifinals (primer contra quart i segon contra tercer del grup) i posteriorment, es jugarà el duel de consolació (13 h) i la gran final del torneig (14 h).

El delegat del conjunt sabadellenc, Jordi Puig, confia a donar, de nou, una gran imatge: “hem fet una bona temporada i ara volem posar la cirereta tornant a guanyar aquest torneig internacional. És una gran experiència per a tots i també un premi després d’un any molt intens”, explica.

D’altra banda, l’equip femení, que aquesta temporada ha tingut moltes dificultats per la manca d’efectius, va participar en el torneig  de Santutxu, assolint la cinquena posició final. La jugadora Maribel va ser premiada com la millor debutant de la cita.

Comentaris
To Top