El Parc Catalunya és un veritable oasis de biodiversitat a la ciutat

Vint-i-cinc anys després de la seva inauguració, el Parc Catalunya segueix sent un dels espais de referència de Sabadell. Les 43 hectàrees de superfície que ocupa atorguen a la ciutadania la possibilitat d’allunyar-se del soroll al mig de la ciutat a la vegada que alberga una gran quantitat d’espècies animals i vegetals.

Aquesta setmana s’ha acabat d’omplir d’aigua el llac, que ocupa aproximadament 1 hectàrea de superfície, després de començar a buidar-lo la passada tardor per reparar les esquerdes que s’hi havien detectat i per les que es perdia l’aigua. Les obres han comportat una inversió de 18 mil euros. El llac s’omple amb l’aigua de mina d’un pou, que és tractada i filtrada per tenir un ecosistema equilibrat. Està sotmesa a un sistema hidràulic que amb una sèrie de bombes permeten la recirculació, així com la realimentació del llac amb aigua de mina. No obstant, aquesta setmana per anar més ràpid també s’ha utilitzat aigua de boca.

Aquesta entrada va ser publicada en Notícia del dia, Notícies Portada. Guardar l'enllaç permanent. Tant els comentaris com els trackbacks estan tancats.