Arxiu

Funcionaritis

La funcionaritis de l’Ajunta-ment de Sabadell també afecta  la Festa Major de la Creu Alta. Deixant a banda que des existeix el Pavelló del Cal Balsach cobert on només una vegada s’hi ha pogut celebrar el torneig de fulbet de Festa Major, en el qual aquest any han participat gairebé un centenar de persones del barri, el fets que van passar a l’Escola de la Creu Alta durant el matí del dissabte, dia 22, em deixen totalment parat.
Durant tot el matí es van celebrar els partits de la lliga del torneig creualtenc, que havien de desembocar en dues grans finals de 15 minuts en cada una de les dues categories. La lligueta va transcórrer de forma habitual, arribant-se al final amb un clar avantatge de l’equip femení Inardi sobre la resta d’equips, mentre que en el quadre masculí quedava un doble empat, entre el més veterans “El Tallaret esportiu” i  “l’Atlètic Llamps”.
La sorpresa va saltar quan l’encarregada de l’Escola va començar a desmuntar les xarxes de les porteries, perquè ja eren les dues del migdia i havia arribat els temps màxim atorgat a la Comissió de la Festa Major per disposar de l’espai. Això va deixar les dues grans finals sense poder-se disputar, arribant-se a fer unes tandes de penals de forma urgent, i sense xarxes, per tal de poder donar els guanyadors d’enguany. No cal comentar que tot el personal esportiu va marxar de l’edifici sense tenir la possibilitat  d’una bona dutxa.
Ja sabem que això no és una final de la “Champions” perquè en una Festa Major l’important és participar i passar-ho bé. Però les coses s’han de fer ben fetes, hi ha d’haver un marge d’actuació per a tots els encarregats de les instal·lacions públiques, i una tolerància en casos especials com el que he fet menció. Senyors, que estem celebrant un acte de Festa Major! Que només ho fem una vegada a l’any! I que si, per postres, no podem gaudir de les instal·lacions del barri, com pot ser el Pavelló, almenys tinguin la cura de donar ordres al seus empleats, perquè puguem finalitzar un acte del programa. Penso que no demanem tant.

Comentaris
To Top