Arxiu

Les Urgències de l’Hospital de Sabadell

El passat 29 de maig, D.S. publicava una carta del senyor Sitjes en relació a la visita de la seva dona al Servei d’Urgències de l’Hospital de Sabadell. Posteriorment, el senyor Sitjes ens ha fet arribar una reclamació a la qual ja hem donat resposta. Però després d’analitzar els fets, també li volem donar una resposta pública:

La dona del senyor Sitjes va acudir a Urgències a les 22h47, i va ser valorada a les 22h49. L’avaluació del motiu de consulta determinava una prioritat baixa, pròpia d’una consulta amb perfil per ser atesa als Centres d’Urgència d’Atenció Primària.

Aquest fet explica que la pacient fos avisada a la 1,09h, però aquesta ja havia marxat. Tot i que és ben cert que en ocasions les esperes són elevades, i que haurien de disminuir de forma important, també ho és que hi ha visites que no són pròpies d’un nivell hospitalari, com en aquest cas. Els diferents nivells de prioritat que s’assignen a les visites expliquen que persones que hagin arribat més tard puguin ser ateses abans.

Habitualment s’informa de l’espera aproximada i la carta del senyor Sitjes ens confirma la necessitat de fer-ho. Però esperem de la comprensió en el sentit de temps “aproximat”.

Per últim hi ha la qüestió, no menor, del tracte rebut per part dels guàrdies de seguretat. S’ha recollit tota la informació possible d’aquests professionals, la d’altres que estaven presents i la dels seus responsables. La versió recollida és totalment contradictòria, fet que hem traslladat a la pacient amb la invitació per fer una entrevista personal.

Cordialment,

Comentaris
To Top