Vallès

Comença la Festa Major de Ripollet

La Festa Major de Ripollet comença aquest divendres i acabarà dilluns, amb una programació de més de 70 actes. Al Centre Cultural a les 18 hores de divendres es faran els dos primers,  amb sengles inauguracions d’exposicions: la retrospectiva de l’escultor i ceramista Toni Fernández, i seguidament, la de la imatgineria festiva, ‘Bestiarium’. A les 19.30, l’església parroquial acollirà el concert de l’Associació Rociera Andaluza Alegrías del Sur. Al Teatre Auditori, a les 22 hores, espectacle flamenc. Dissabte, durant tot el dia a la plaça del Molí hi haurà un mercat de pagès. Un dels actes més destacats serà la baixada de carretons, que començarà al Parc Norbert Fusté i acabarà al Parc dels Mestres.

Publicitat
Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top