Arxiu

Miryam Mariblanca guanya el Certamen Coreogràfic amb «Gare du Midi»

MIRYAM MARIBLANCA (foto: Ll. Franco)

A més de guanyar en nivell, el Certamen Coreogràfic de Sabadell també guanya en públic. Notes positives per a una sisena edició que diumenge passat va guanyar Miryam Mariblanca amb Gare du Midi, seguida d’Elena Montes amb Two men and a woman walked by. El públic va votar Ego, peça de Roger Fernàndez. I Umma Umma Dance anirà al Certamen Burgos/NY amb Bad dog no cookie.

Miryam Mariblanca venia provinent del festival internacional ‘agermanat’ Burgos-NY, on va guanyar-hi el segon premi aquest agost. Anteriorment ha treballat amb companyies de primera línia com Mudances o la de Sol Picó. Titulada en dansa contemporània a l’Institut del Teatre, Mariblanca també ha ballat en produccions de Lanònima Imperial.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top