Arxiu

El Sant Vicenç salta al musical de gran format amb «Una rossa molt legal»

Sota la direcció de Marc Serra, Irene Garrido i Abel Garriga, un jove i extens repartiment porta a escena des d’avui (22h.) Una rossa molt legal, un musical estrenat a Broadway el 2007 després de la pel·lícula protagonitzada per Reese Witherspoon (Legally blonde). És una producció del Taller de Teatre Musical, autor del recent Rent, pel Teatre Sant Vicenç.

Ell TTMU salta així al «gran format» i passa de quatre a… 15 músics en directe a l’escenari, on actuen 22 ballarins –dirigits per la sempre solvent Montserrat Argemí, de l’escola de dansa Bots– i fins a 14 actors. També hi intervenen, atenció, dos gossos. «Fan bastanta feina, els hem ensinistrat per actuar a dues o tres escenes», diu Marc Serra.

Els intèrprets principals són Mar Fayos (la rossa Elle Woods), Alejandro Ruz/Samuel Sánchez (Warner) i Carlos Lecegui (el professor que s’enamora de la rossa). Les entrades (divendres i dissabtes a les 22h. i diumenges a les 18h.) es poden adquirir a través del Telentrada o a la taquilla els dissabtes (19 a 21h.) i una hora abans (Montllor i Pujal, 103). L’obra es representarà fins el novembre.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top