Arxiu

Sort de la wikipèdia

Vaig llegir l’article de l’agrupació local de Ciudadanos sobre l’11 de Setembre i el que trobo del tot inadmissible és que quan una persona exposa la seva versió, o els dóna les seves opinions, provant de rebatre els seus postulats, vostès, senyores i senyors de Ciudadanos, els desqualifiquin ràpidament anant a buscar en Goebbles i al nazisme i altres ismes d’infausta memòria. M’imagino que deu ser deformació professional. Després de tot els seu projecte polític es basa en el populisme, casualment la mateixa doctrina que feia servir un determinat partit a l’Alemanya dels anys 20 i 30.
I si les seves fonts per explicar un dels períodes més complexes i convulsos de la història d’Europa és la wikipèdia no anem bé. De debò que per saber que el Sr. Casanovas no va morir a Barcelona el 1714 van haver d’esperar a Internet? Els recomano que llegeixin alguns llibres d’història en lloc de dedicar-se a copiar fil per randa el text de la wikipèdia, potser així se’ls veurà menys el llautó. Ja entenc que a vegades costa comprendre el que diu un llibre, sobretot si com vostès s’està convençut d’estar en possesssió de la veritat absoluta, però és necessari aprendre dels que saben.
En la resposta a la senyora Forcadell, apart de fer un poti-poti amb el nazisme, el marxisme i un suposat i nou partit polític de nom P.U.C, fan una menció a la maldat ingènita dels nacionalismes, incloent-hi de passada l’espanyol, però així com recordo que cada any ens obsequien amb un article sobre l’11 de Setembre, no recordo haver-ne vist cap sobre altres festes nacionals. Ho dic perquè ja que vostès són antinacionalistes, crec que haurien d’escriue alguna cosa per desmuntar els mites del nacionalisme castellano-espanyol. De ben segur que si ho cerquen a wikipèdia trobaran alguna coseta.
I res més perquè entre el seu article, la carta de la Sra. Forcadell i la meva, ja han tingut els cinc minutets de glòria, i tampoc és qüestió de donar-los més importància de la que tenen.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top