Arxiu

El SAM de l’EstruchBar rep avui el trio Cecilias

El «Pop, rock y peluquería» de les Cecilias va passar pel teatre de L’Estruch el març passat i avui (22.30h.; gratuït) el trio sabadellenc serà a l’EstruchBar, dins el cicle Sabadell Acció Musical (SAM) que presenta la Coordinadora de Músics local al petit escenari del carrer Sant Isidre, 140. Presentaran cançons del com Hartita me tienes o Ya lo ves i adaptacions curioses de Rocío Jurado o Isabel Pantoja. El grup format per Cristina Ruiz Alonso, Anna Tuà Santos i Amàlia Menéndez Ourille van debutar el 2006 amb el disc Pop, rock y cafetería (www.myspace.com/ceciliaspop).

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top