Arxiu

«El último verano», de Jacques Rivette, arriba a Cineclub Sabadell

Al principi de la gira d’estiu, el propietari i fundador d’una petita companyia de circ mor inesperadament. La companyia decideix demanar ajuda a Kate, la filla gran del fundador.  Tot i que va deixar el circ fa quinze anys, Kate accepta el repte de tornar i s’uneix a ells. Per casualitat es creua amb Vittorio, un italià que decideix seguir-los.
Així arrenca 36 vues du pic Saint Loup (El último verano, 2009), film del realitzador francès Jacques Rivette que Cineclub Sabadell projecta avui (20h. i 22.30h.) al seu cicle setmanal en versió original a L’Imperial. La sessió forma part de la secció «Estrenes».
Considerat un dels directors més curiosos i influents de la Nouvelle Vague junt amb Jean-Luc Godard, Rivette va néixer el 1928 a Rouen.
Admirador de Renoir, al qual li va dedicar un documental, Rivette ha vinculat la seva trajectòria cinematogràfica estretament amb el teatre.
És autor de La religiosa (1966), Out 1 (1971), Celine y Julie van en barco (1974), Duelle (1976), Le Pont du Nord (1980), El amor por tierra (1984) o, més recentment, Vete a saber (2001), una comèdia inspirada lliurement en Le Carrosse d’or de Jean Renoir. I ha continuat amb La historia de Marie y Julien (2003) i La duquesa de Langeais (2007, 129 m), on adapta Balzac.
Pack d’oferta a Cineclub
Cal tenir en compte que Cineclub ha posat en circulació un ‘pack 10’ de 35 euros que permet assistir a deu sessions per aquesta mòdica xifra.
És una oferta que ja es va anunciar anteriorment per promoure el cicle però que ara es publicita coincidint amb la proximitat del Nadal, com una manera de «regalar bon cinema». Veure pel·lícules en versió original per només 3,5 euros és realment atractiu.
El pack es pot adquirir a les taquilles de l’Imperial i es pot trobar més informació a www.cineclubsabadell.org i a la pàgina que té l’entitat a Facebook.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top