Arxiu

No Way Out encapçalen l’últim SAM

El cicle de concerts de la Coordinadora de Músics «Sabadell Acció Musical» (SAM) acomiada avui l’any amb un potent triple cartell a La Sala de la Plaça Laietana. El trio No Way Out (que donarà exemplars del CD de Tabula Rasa), Red Square i Los Peces de Cristina.

Després de recórrer uns quants països exportant el seu contundent punk-rock, els No Way Out són un musculós cap de cartell per a un SAM que es preveu molt concorregut (21.45h.) i fins tot potser amb «entrades esgotades», segons els organitzadors.
I és que es sortejaran ‘packs promocionals’ del disc de NWO entre els assitents i amb l’entrada (a 6 euros) els Red Square regalaran un CD. Aquest jove per enèrgic quartet (www.myspace.com/redskuare), format el 2004 a partir de tocar ‘openings’ d’anime i j-rock –van tocar diverses vegades al Saló del Manga– però que ha ampliat el seu punk-rock amb altres registres i temes propis.
Del nou grup Los Peces De Cristina cal destacar que està liderat per Cristina González, cantant i guitarrista del grup Malakhai.
No Way Out venen amb el material del seu últim disc, Tabula rasa, un excel·lent treball mesclat per Joe Marlett (Blink 182, Foo Fighters) i masteritzat per Brian Gardner que ja van presentar en directe a la Festa Major de Sabadell dins el festival Rock al Parc, organitzat per la Coordinadora, però ara s’adaptaran per primera vegada a Sabadell al petit format, ocasió que es prenen amb il·lusió i per això han preparat algunes sorpreses i regals per aquest concert.
El sabadellenc guitarrista i cantant Noel Campillo encapçala el trio al costat del baixista Fèlix Muñiz i el bateria Sergi Monroy.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top