Arxiu

Trasllats en bicicleta

Em va agradar molt que el D.S. publiqués dissabte passat un escrit molt complet sobre el trasllat en bicicleta per la ciutat. Penso que és una bona forma de conscienciar i d’animar la gent a fer ús d’aquest medi de transport que té molts avantatges, tant per la salut, com per l’economia personal, com per disminuir l’agressió de tants cotxes que col.lapsen els carrers i pol.lucionen l’ambient. Jo em trasllado sempre que puc en bicicleta i trobo que és molt còmode i agradable, sobretot durant els molts mesos de l’any en què el temps ens hi convida. Animo, doncs, els sabadellencs que encara no ho fan a provar-ho i gaudiran d’aquests avantatages que ens ofereix la bici.
També vull demanar a les autoritats i als ciutadans que col.laborin per fer que els ciclistes respectin els vianants, doncs malauradament encara hi ha abusos, i que els conductors també respectin el ciclistes, cosa que no n’hi ha gaires que ho fan.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top