Arxiu

Ubicació controlada de terrasses

En resposta a la carta publicada el passat 24 de gener en aquesta mateixa secció, m’agradaria fer constar que l’Ajuntament està procedint a regularitzar la situació als titulars de totes les terrasses de la ciutat, acotant quan correspongui l’espai a ocupar i en els casos escaients incoar els expedients sancionadors que correspongui, com és la pràctica habitual.
Actualment hi ha un total de 453 terrasses a la ciutat, algunes fruit de la  implantació de la llei antitabac a bars i restaurants.
Conscient que aquest és un tema que preocupa el sector, hem volgut consensuar amb els seus responsables els detalls de la ubicació i dels permisos de les terrasses, abans d’aprovar canvis a l’ordenança municipal, tenint en compte que es tracta, pràcticament en la seva totalitat, de locals de pública concurrència, regulats per l’actual legislació autonòmica per als establiments obert al públic.
Recordem que hem treballat propostes per regular les terrasses, tant pel que fa a horaris com a l’ampliació dels espais de terrasses a la via pública, entre d’altres coses.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top