Arxiu

Sabadell sembla una paperera

Fa no massa temps, l’Ajuntament era molt escrupolós en matèria de papers enganxats en el mobiliari urbà (fanals, arbres, parades d’autobús, parets, etc.) i perseguia i multava els infractors.
Des de fa uns mesos, Sabadell sembla una paperera a nivell de metro i mig d’alçada, doncs et trobes papers i enganxines per tot arreu, uns venen pisos, els altres busquen feina, altres ofereixen serveis, i no parlem dels ‘cerrajeros’ amb les seves enganxines per tots els portals i portes de garatges.
Crec recordar que l’Ordenança municipal d’ocupació de les vies i espais públics al seu article 47.2.i) estableix aquests tipus d’infracció amb imports de entre 50 i 400 euros.  Ara que l’Ajuntament està buscant mitjans de finançament per les seves depauperades arques, no seria bo que apliqués aquesta Ordenança i a la vegada veuríem una ciutat més neta i polida?

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top