Arxiu

Els Amics de l’Òpera es reforcen amb «Aida»

Aida, el tercer muntatge de la temporada de l’Associació d’Amics de l’Òpera de Sabadell, és tota una aposta que obre, a més, el 30è aniversari de l’entitat. La nova producció del cèlebre títol de Verdi «reinventa» part de l’última que va fer l’AAOS però amb una proposta totalment nova que signen Carles Ortiz (direcció d’escena) i Carles Galobart (escenografia). Encapçalen el repartiment Yannick-Muriel Noah, Ji Myung Hoon i Ismael Pons, amb unes joves Laura Vila i M. Luisa Corbacho alternant-se com a Amneris. Elio Orciuolo dirigeix l’Orquestra Simfònica del Vallès i el cor de l’AAOS. L’estrena és avui (21h.) al Teatre Municipal La Faràndula.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top