Arxiu

El quartet de Ron Burke obre avui un nou cicle de concerts al Jam Session

El guitarrista i cantant Ron Burke va ser el primer músic que, junt amb la cantant de blues ja desapareguda Lotti Lewis, va tocar al club de jazz Jam Session del Raval de Dins. Va ser el 10 de desembre de 1999, en la inauguració privada del local.
Per això l’actuació anunciada per avui al mateix escenari està carregada de sentit. Burke hi torna amb un quartet que integren Andrés Ros al piano, Gerard Ackerman al saxo i la flauta i Ferran Cailà a la trompeta.
Representa una nova etapa pel Jam Session, ja que després d’uns anys sense permís per concerts, ara podrà fer un màxim de dos concerts setmanals amb un nou permís de l’Ajuntament que s’ofereix als locals que compleixin els requisits, a partir de la nova Llei d’Espectacles de la Generalitat (2010). El govern municipal ofereix, des de Promoció Econòmica, una ampliació de la seva licència ja existent com a bar o restaurant, amb una taxa anual supletòria de 1.157,16 euros. Això els dóna dret a organitzar dos concerts per setmana, prèvia comunicació a l’Ajuntament. Si volen canviar el dia de les actuacions o fer un concert un dia especial no anunciat prèviament, cada vegada hauran d’abonar novament la meitat de la taxa, uns 575 euros, perquè, segons argumenta l’Ajuntament, és el que preveu l’ordenança fiscal per la «modificació de la comunicació».

Els requisits per obtenir aquesta ampliació per «activitats puntuals complementàries» (els concerts no poden convertir-se en l’activitat principal dels locals) passen per presentar un estudi d’impacte acústic (tenir insonoritzat el local), tenir l’assegurança necessària, complir la normativa de seguretat i no causar cap molèstia als veïns.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top