Arxiu

Agraïment a l’Hospital Taulí

Vàrem arribar a urgències el dia 19 de gener a les 21 hores desprès d’avisar una ambulància, que es va presentar a casa immediatament.
El cas va ser més complicat del que pensàvem i, al cap de 24 hores, ingressàvem a la novena planta. Haig de dir que tant el servei d’urgències com l’antenció, les proves i els resultats van ser immediats. El tracte del personal de l’hospital va ser molt correcte, no només vers el pacient sinó també a mi.
Un cop ingressats a la novena planta, el personal ens va donar molta confiança des de l’inici i ho vàrem comprovar durant les quatre setmanes que el Joan va estar ingressat. No tinc paraules per descriure l’excel.lent tracte que vàrem rebre per part dels metges, oncòlegs, pal.liatius, infermers/es, auxiliar/es i mecàniques.
Malauradament, la malaltia es va anar agreujant, però el Joan no va deixar de lluitar ni un moment, la seva actitud va ser admirable, ho va donar tot i es va mostrar més positiu que mai.
Finalment, desprès de molt lluitar, el càncer ens va guanyar la batalla el dia 17 de febrer a les 20 hores.
Després de passar quatre setmanes ingressat a l’Hospital Taulí, el Joan ens va deixar, rodejat de tots els que l’estimàvem, i recolzats per tots els professionals del centre.
Rebeu una abraçada molt sincera un per un, que us la mereixeu.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top