Arxiu

Policies s’han de comprar les armilles antibales

Diuen els entesos, i jo hi estic totalment d’acord, que les tres condicions irrenunciables per gaudir de l’estar del benestar són la salut, l’educació i la seguretat. I és per això que crec que els ciutadans hem d’exigir i no baixar la guàrdia quan les retallades que ens van anunciant, i que sembla que no tenen final, afecten algun d’aquests tres pilars bàsics. Si volen retallar, que ho facin en altres capítols que, més o menys, tots tenim ‘in mente’.
En aquest sentit, m’ha sorprès desagradablement llegir (D.S. 10-03-12) que alguns policies locals de Cerdanyola han hagut de comprar, amb diners de la seva butxaca, les armilles antibales ja que l’Ajuntament no els les proporciona i les que tenen són obsoletes. On hem arribat! Com recorda el Sindicat de Funcionaris de Policia, darrerement han augmentat arreu els delictes en què els dellinqüents actuen amb armes de foc, el que lògicament fa més perillosa la feina dels policies i, si no porten les defenses necessàries, les seves vides corren un perill que caldria evitar. Després, si malauradament hem de lamentar ferits o morts, tot seran excuses i lamentacions de mal pagador.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top