Arxiu

Descontent amb el servei de la Funerària

Com a client que, recentment, ha hagut d’utilitzar els serveis de la Funerària Torra S.A., vull mostrar el meu enuig degut al servei prestat a mi i els meus familiars més propers en relació a les seves funcions ja que m’he trobat amb respostes totalment fora de context doncs, en aquesta ocasió, les sabates del difunt han desaparegut del seu abast i també del nostre al haver-les entregat a la Funerària i, quan són reclamades, la persona que s’ocupava d’aquest afer ens van dir que havia tingut quinze difunts per arreglar i que les sabates en qüestió no saben on són. Considero aquest un servei ineficient ja que la seva feina està molt clara i, per tant, penso que aquestes respostes no són les més adequades dins la seva tasca diària. Cal afegir que aquesta situació va ser només una amb la que ens vàrem trobar a la Funerària degut a que podríem explicar un parell més d’errors que considerem greus per ser una empresa tan sèria com s’observa des de l’exterior. No cal recordar que són moments molt delicats i tristos per als familiars del difunt. M’agradaria demanar-los que fossin més sensibles amb la tasca que realitzen cada dia ja que tots sabem que, com a tal, també és un negoci però no fa falta arribar a jugar amb els sentiments de les persones involucrades.
Moltes gràcies.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top