Arxiu

El grup Möek presenta el disc «Històries mínimes» al Sant Vicenç

El Teatre Sant Vicenç (Montllor i Pujal, 103) segueix apostant pels concerts als «Divendres Musicals» i avui (21.30h.) dóna l’oportunitat a Möek, formació barcelonina que lidera el contrabaixista i multiinstrumentista de dilatada trajectòria Manolo López.
La seva faceta compositiva queda de relleu en Històries Mínimes, un primer treball que comptarà sobre l’escenari amb Elena Martinell a la veu, Jesús Luna a la guitarra elèctrica i la tambura, Roser Monforte a les flautes i cors -també autora de les lletres dels temes propis i de les adaptacions tradicionals-, Pepe Luna (oud, dobles cordes) i Eloi López (bateria).
Manolo López defineix el treball com el fruit de la diversitat i la riquesa d’universos musicals que ha conegut al llarg de la seva carrera, tot reflectint aquest recorregut per sonoritats sovint de fortes arrels.
Els darrers anys, el contrabaixista ha cultivat música sefardí, bereber, de Mali, Algèria, Turquia o Bulgària, tradicional o contemporània. Bevent d’aquestes fonts amb la llibertat i la subtilesa que li permeten els anys de trajectòria (l’Orkestina, Taima Tesao, Aman Aman, Peter Kowald, Eybec…), s’ha llançat amb composicions pròpies.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top