Arxiu

Samfaina de Colors estrena un gran espectacle a Igualada

Càpsules és un dia en la vida d’un nen o una nena, amb totes les seves vivències quotidianes, i també un potent concert de rock-folk. És la nova i ambiciosa aposta del grup sabadellenc Samfaina de Colors, de Mina Vilasís i Xavier Múrcia, i avui el presenten a la Mostra d’Igualada de teatre infantil i juvenil.
Estrenat el mes passat amb un èxit rotund a l’auditori de Banyoles, Càpsules arrenca amb molt bones perspectives. «No ens hem posat límits ni a nivell estilístic ni en les lletres», explica Mirna Vilasís, que diu que «estem molt orgullosos del resultat. Musicalment és molt potent».
Múrcia signa la música i la majoria de les lletres. En directe els acompanyen Lluís Figueras, Albert Vila i Xarli Oliver, tot amb direcció d’escena de Raquel Tomàs. El disc ja ha sortit editat.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top