Arxiu

Els Comediants apadrinen la temporada més ambiciosa de la Simfònica

La Simfònica és «l’empresa cultural més important de Sabadell», diu el regidor Juan Carlos Sánchez. Depèn més de les taquilles que de subvencions, però busca oportunitats en la crisi. La vinent serà la seva «temporada més ambiciosa», va dir de Jordi Cos, el seu president. .

Els Comediants, a títol d’artista resident, es faran càrrec de la posada en escena dels deu concerts de la temporada al Palau, dels quals sis arribaran a Sabadell. Produirà de manera directa els dos primers: Mozart, Rèquiem d’ombres (amb l’Orfeó Català el 22 de setembre al Palau, però no a Sabadell), i Faurè, Rèquiem de les llums (amb el Cor de Cambra del Palau, a La Faràndula, el 23 de novembre).
«No ni haurà actors, en tot cas ho seran els músics», va anticipar ahir Jaume Bernadet, director d’Els Comediants, en la presentació de la temporada. Hi haurà punts més trencadors, però. En tota la temporada, la Simfònica no tocarà més simfonies (primera, tercera i vuitena) que tres de Beethoven, de les quals a Sabadell només n’arribarà una, la primera.
Amb flamenco i jazz
Els concerts per a orquestra i solista, aquest any majoritàriament pianos, ocuparan el lloc de les simfonies en les segones parts dels programes. Però la qualitat dels solistes serà excepcional. Hi destaquen el guitarrista sabadellenc Juan Manuel Cañizares i els pianistes Gabriela Montero i Ingolf Wunder. Dels tres, només aquest darrer queda fora de la programació a Sabadell.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top