Arxiu

«Sonrisas y lágrimas» ja ha exhaurit entrades a dues funcions

Del total de set funcions programades de Sonrisas y lágrimas al teatre-auditori de Sant Cugat, dues ja havien esgotat ahir les entrades: la de l’estrena i la de dissabte a la tarda. Abans d’aixecar-se el teló ja s’havia venut més del 80 per cent de l’aforament total, tot un èxit per la que serà, de moment, l’única parada a Catalunya de la gira espanyola.
Els millors creatius i tècnics asseguren el màxim nivell d’un muntatge que exhibeix les xifres més altes quant a producció d’un espectacle mai vist a l’Estat. Més de 40 artistes participen en la posada en escena en cada funció, que compta amb una orquestra en directe. Segons destaca l’organització, «és la primera vegada a Espanya que una productora afronta el repte de produir aquesta obra per al gran públic, per la complexitat que representa comptar amb artistes infantils i pels elevats requisits de qualitat que exigeix aquest musical». La música i lletres de Rodgers i Hammerstein II seran defensats per intèrprets com Solvia Luchetti (María), Carlos J. Benito (Capitán Von Trapp), Noemí Mazoy (Madre Abadesa) i Loreto Valverde (Baronesa).

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top