Arxiu

Guarderies més cares

La Generalitat ens diu ara que el pares que porten nens a les guarderies públiques haurem de pagar entre un 33 i un 50% més que l’any passat, I no hi ha dret. Una apretada més al cinturó i ja no ens queden forats. Però ¿què s’han pensat, que les economies de la gent que vivim d’un sou cada dia més reduït, i encara gràcies que el tenim, podem suportar la seva mala administració dels impostos que paguem? ¿Quan s’acabarà aquest atracament a le nostres minses butxaques? Si resulta que ho hem de pagar tot directament, per què coi hem de pagar uns impostos cada vegada més elevats? ¿Qué estan fent amb els nostres diners? ¿Per què haig de pagar jo embaixades catalanes al Rockefeller Center de Nova York o al centre de París? ¿O pèr què necessito diputacions, consells comarcals i moltes altres entitats que no sé, ni ells tampoc ho sabem, la utilitat que tenen? ¿S’acabarà algun dia aquesta mala administració? Com moltes altres persones amb les que parlo, estem farts d’una administració que és indigna de portar aquest nom.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top