Arxiu

Sergi Rubió roda un curt sobre «les pors que patim els joves d’ara»

L’actriu Paula Arbós

Una noia d’uns 25 anys (Laura, interpretada per Paula Arbós) no acaba de trobar el seu lloc al món i decideix agafar la motxilla i fer una escapada per fugir dels problemes de cada dia. Es trobarà una dona d’una altra generació (Marga, interpretada per Montse Caminal), que porta una casa-restaurant, en contacte amb la natura, deu anys després de deixar la seva feina a un banc.
Aquest és el punt de partida del nou curtmetratge del sabadellenc Sergi Rubió, co-escrit amb Carles Guarch, i que ha acabat recentment de rodar a Gualba de Dalt, al Montseny.
Rubió, que creu que la història «reflecteix bastant bé la situació actual», repeteix l’actriu del seu curt de fa cinc anys, Silenci (Montse Caminal), i aquesta suggeria que podria ser una mena de continuació del primer.
Rubió també s’ha retrobat amb el mateix director de fotografia, Cristóbal Franco, la responsable del muntatge (Lucero Quintela) i l’autor de la música, altre cop Miquel Tejada. «Amb aquestes dues persones espero poder treballar durant la resta de la meva carrera, per la confiança que tinc en el seu talent», apunta el director, que com a anècdota diu que ha rodat amb «la mateixa càmera utilitzada a l’últim film de James Bond, Skyfall: la Red Epic.
«Crec que el curt reflecteix totes les pors que patim els joves d’ara, i més quan comencem a entrar al món dels adults», conclou Rubió.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top