Arxiu

Que vagi bé, Toni, adéu!!

Que tingueu bon dia, noies!!! Gràcies, que vagi bé també, Toni!!!
Aquestes van ser les últimes paraules que vam tenir amb el Toni. Ens vam trobar dijous passat (28 de juny) a la tarda al Refugi  Mallafré. Nosaltres acabàvem de fer tota la travessa de Carros de Foc i ell estava fent trams i pics d’aquesta travessa en els tres dies que tenia de festa. Vam estar parlant de la muntanya, de les nostres dificultats en fer el coll de Contraix, dels “sky runners” que s’estaven preparant per a començar la  travessa en 24 hores… fins i tot, arran de les nostres preguntes, ens va explicar què havíem de fer quan ens trobéssim a la muntanya caminant amb els pals i hi hagués tempesta.  “Això ho has d’explicar en un TN” – li vam dir.
L’endemà, ben d’hora, mentre nosaltres estàvem acabant d’esmorzar, ell ja va començar la seva ruta del dia: Que tingueu bon dia, noies ! Gràcies, que vagi bé també, Toni!
Fins a sempre, Toni!!!

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top