Arxiu

Habitatges ocupats i rellogats

Des que el món és món, en temps de crisi, sempre solen aparèixer els espavilats de torn que procuren aprofitar-se de la situació. Sense anar gaire lluny, en el diari de dissabte passat un regidor del PP local, d’acord amb l’A.V del barri, denunciava que a Can Puiggener n’hi ha alguns que, quan s’assabenten que s’ha de produir un desnonament, estan a l’aguait i, en el moment en què l’habitatge queda lliure, en malmeten el pany i l’ocupen, però no per viure-hi ells, sinó per llogar-lo a altres persones. Em sembla que això no s’hauria de permetre de cap de les maneres i que l’Ajuntament hauria d’actuar amb contundència per eradicar aquest frau que, a més d’il.legal, és fastigós.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top