Arxiu

Lliçons de la crisi

Si us plau, per força, la crisi econòmica ens està obligant a aprendre algunes lliçons. Ens havíem acostumat a viure en la societat del consum i del malbaratament: llençàvem roba o sabates quan encara servien, les joguines dels nens encara noves anavem al contenidor perquè en tenien altres més publicitades per la televisió, canviàvem de cotxe quan encara funcionava bé, tiràvem a les escombraries aliments en bon estat, etc. I tot per caprici del que va sobrat. Ara, però, les coses estan canviant i ens obliguen a xafar de peus a terra. Una lliçó ens la dóna el Consorci de Residus que organitza cursos de cuina per aprofitar al màxim aliments que, temps enrere, haurien anat a parar al contenidor.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top