Arxiu

Els Amics de l’Òpera, preocupats per l’augment de l’IVA «inassumible»

Com a membres de l’associació d’àmbit estatal Ópera XXI, l’Associació d’Amics de l’Òpera de Sabadell s’ha sumat la Unión de Asociaciones Empresariales de La Industria Cultural Española en l’exigència al Govern que «l’activitat cultural continuï gravada per l’IVA reduït».
A partir d’ara els espectacles passen del 8 al 21 per cent d’IVA i aquest augment del 13 per cent es considera «absolutament inassumible».
Les entitats culturals entenen que «la repercussió d’aquest augment en el preu de les entrades accelerarà l’actual procés de recessió del consum, provocant destrucció de llocs de treball i el descens de l’activitat cultural. Apel·lem al Govern d’Espanya i a tots els partits polítics que mostrin la seva sensibilitat i compromís en defensa de la indústria cultural d’aquest país».
També recorden que a tots els països de la zona euro s’aplica l’IVA reduït a l’activitat cultural.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top